RING OSS - 011-32 32 921

Mobilkran Östergötland

RING OSS - 011-32 32 921

Mobilkran Norrköping

Östgöta Mobilkran utgår från huvudkontoret i Norrköping.

Är ni i behov av en mobilkran i Norrköping? Med vår moderna maskinpark och kranförare med hög kompetens kan ni vara säkra på att ni hittat rätt! Vår mobilkran i Östergötland har funnits i över 5 år och täcker alla lokala behov av lyft, transport, kranbilar och mycket mer i hela regionen, samt delar av Södermanland och Småland. Kontakta oss med alla frågor angående hjälp med mobilkran i Östergötland och vi ger er en professionell bedömning av er situation!

Mobilkran i Norrköping

Vi utför alla slags stora och svåra lyft med mobilkran i Norrköping. Vi vänder oss till företagskunder som byggbolag och privatkunder som är i behov av hjälp med tunga lyft. Några av våra senaste projekt där vi har ryckt ut med vår mobilkran i Östergötland är följande:

  • Montage av reningsverk med mobilkran i Östergötland.
  • Sätta upp väderskydd åt klarvikbyggställningar.
  • Lyfta ner drönare som sitter 20 m uppe i ett träd.
  • Rivning av skorsten 40 m in på en innergård med mobilkran Norrköping.

Våra mobilkranar i Östergötland kan bärga, lyfta och transportera tunga gods och last i form av stora fordon, järnbalkar, träd m.m. Ta gärna kontakt med oss om ni har ett projekt som ni behöver hjälp med, men inte vet vilken typ av mobilkran i Östergötland som passar! Vi ger er en kostnadsfri offert för alla slags tjänster med mobilkran i Östergötland och berättar hur vi går tillväga.