RING OSS - 011-32 32 921

Mobilkran Östergötland

RING OSS - 011-32 32 921

Om Oss

Våra duktiga medarbetare står och jobbar med mobilkran i Östergötland.

Östgöta Mobilkranar AB täcker de lokala behov av lyft, transport och mobilkran i Östergötland, samt delar av Södermanland och Småland. Ni hittar våra duktiga medarbetare och chaufförer i Norrköping och Linköping. Är ni osäkra på vad som krävs för att lösa ert projekt? Kontakta oss så kommer vi gärna ut till er och gör en professionell bedömning av er situation!

Modern mobilkran i Östergötland

Vår moderna maskinpark startades 2015 av Victor Gil. Vi har alltsedan starten växt snabbt och expanderat verksamheten med en bredd av tjänster med mobilkran i Östergötland och allt fler uppdrag i hela regionen, men också i Södermanland och Småland. Med hög kompetens och skicklighet täcker vi de lokala behoven av lyft, transport och mobilkran i Östergötland. Vi har numera nöjda kunder över hela Sverige! 

Vi utför och bistår med kranlyft och transport inom bland annat: prefabmontage, betongmontage, husmontage, montering av stålkonstruktioner, flytt av hus, traversmontage och rivning, tunga lyft inom industrin, tunga lyft på byggarbetsplatser och mycket mer! 

Har du frågor om projekt som inte står på vår lista? Inga problem! Kontakta vår duktiga medarbetare som besvarar med frågor och ger en komplett lösning på era projekt. Inga lyft är för tunga eller för stora för vår mobilkran i Östergötland!

Våra skickliga kranförare på plats hos kunden.